Examen

Det har hänt en del sen jag skrev sist. Vi har haft opponering och inlämning, och idag står Malin och jag med ett VG i C-uppsatsen. Det är svårt att förstå att det gått tre år nu sen jag började utbildningen. Det är blandade känslor, både glada och ledsna. Roligt att kunna avsluta ett kapitel i mitt liv, men tråkigt att flytta ifrån mina vänner. Lägenheten ska tömmas på fredag och sen tar det nog ett tag tills jag kommer tillbaka till Västerås igen. För att fira den sista tiden köpte jag förstås en ask med praliner från Mälarchocolaterie, som jag avnjöt lite i taget den sista tiden. Godare praliner får man leta efter!
 
Jag har redan börjat sommarjobba på YFU, det går bra och det är kul att vara tillbaka lite. Planen sen är att söka jobb och bostad i svåra Sthlm. Men med hopp om att allt löser sig så ska jag kämpa vidare med nästa kapitel av livet.
Vad som händer med den här bloggen vet jag inte, kanske fortsätter jag lite då o då, men då om något annat än studentlivet. Eller så skriver jag inget mer.
 
Senaste veckan har innehållit examensceremoni i skolan och examensmiddag med klassen. Hade även examensfirande hemma i Sthlm med mina vänner.
 
Vi får se vad framtiden har att erbjuda. Men jag tar stegen i ett lugnt tempo.
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!