Tröttheten lämnar mig inte...

De senaste dagarna har jag gått och varit trött hela tiden. Det kommer som i vågor, trötthet som gör att jag skulle kunna somna var jag än är och när det väl kommer. Undrar ifall det kan vara brist på solljus efter en sån här vinter, eller om det är något helt annat...?
 
Förra veckan var fylld med konståknings EM! Jag satt dagarna framför SVT play och kollade. Om ett par månader är det VM, då blir det en annan spänning!
Jag tyckte herrarnas placeringar var bra, Javier Fernandez (SPA) vann, Florent Amodio (FRA) hade inte så bra program den här säsongen och kom på en 2:a plats. Och äntligen fick Michal Brezina (CRA) en medalj! Som han kämpat i flera år med endast en 4:a som bäst. Han förtjänade verkligen en medalj! Jag var nöjd med andra ord.
Men bäst var ju vår egna Alexander Majorov som kom på en så fin 6:e plats!! Han åkte ett superbra kortprogram. Nu är han redan i Island med min bror för att tävla Nordiska mästerskapen. Ja, Nicky åkte dit igår. Han åker korta imorgon och fria på lördag.
 
Och jag själv fick ställa mig på isen efter ca 3 veckors uppehåll :) Hade svårt att stå still kan jag säga. Redan imorgon ska jag hem igen för att jobba lördag o söndag morgon. Blir en lite tuffare helg känner jag på mig...
Men det ska nog gå bra :)


Examen!

Ja, för mig är det några år kvar.
Men för min fina vän Karina var det idag. Hon tog nämligen sjuksköterske-examen idag! Ceremonin ägde rum i Västerås domkyrka, fullsatt, mycket fint. Det var verkligen fint att se henne gå upp och ta emot sin brosch och ros.
Hela hennes familj var där, förutom hennes sambo, han kunde inte ta ledigt från jobbet. Solen sken idag och det var verkligen en perfekt dag för en examen!
 
Det är tack vare henne som vi sitter här idag. Tack vare henne som jag funderade på Västerås och ens sökte hit. Därför kändes det otroligt rätt att vara där när hon tog examen idag.
 
Grattis Karina och lycka till i framtiden!! :D
 
 


Tentaplugg i skolan

Sitter i skolan igen för att plugga tenta, satt igår också. Så ja, helg är det inte för mig inte. Men det som motiverar att komma till skolan för att plugga är mina kompisar. Vi sitter 4 tillsammans och pluggar, går igenom, delar upp och har kul :)
Den här tentan som kommer (på onsdag), den är bred och svår, det är så mycket. Typ allt inom psykologi, så det är mycket att ta in. Men eftersom vi delar upp allt så hinner vi med att sammanfatta och gå igenom.
 
Idag är det soligt för första gången på flera dagar. Det är bra att solen kom fram, kändes som att energin höll på att försvinna.
 


Nytt år

Blev godkänd på senaste tentan tack o lov! Skolan har redan börjat (igår) och jag ska tillbaka till Sthlm för att fira pappas födelsedag och jobba lite. Sen är det mindre än 2 veckor kvar till nästa salstenta, jag är allt annat än beredd eftersom jag var sjuk sista skolveckan = missade 3 föreläsningar.
 
Jul och nyår blev hemma i Sthlm.
Mio lyssnar på nyårskonserten i Wien.
 
I år får vi se vad som händer, förutom att vi snart, om 2 månader, flyttar in till en ny lägenhet, så vet jag faktiskt inte hur det här året kommer att gå.
 
Hoppas på ett gott år.
Jag är glad att vi nu har fler soltimmar och att solen stannar uppe längre för varje dag. Skönt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!