Så tröttsamt!

...den här hemtentan. När jag började tänkte jag att det skulle bli en intressant tenta. Visst, den är fortfarande intressant, men det börjar bli tröttsamt att tänka och tänka, sen försöka formulera sig någorlunda förståeligt och inte alltför knas. Men måste kämpa lite till. Ett par sidor till så blir jag någorlunda klar. Måste finslipa för det är ingen ren text än... åh vill bara bli klar.
 
Törstar på socialt umgänge också, men hinner inte. Sitter på rumpan typ hela dagarna förutom när jag går ut med Mio. Däremot börjar det bli tråkigt för jag har gått de olika vägarna flera ggr nu. Om jag går andra vägar blir det för långt att gå. Låter fett gnälligt, men kanske för att det börjar bli så tråkigt!
Fast ändå tur att jag inte är i Västerås, hade kanske varit värre...! Där sitter jag helt ensam hemma. Blir för tungt att dra med sig den här tunga datorn och 4 böcker varje dag för att byta omgivning.
 
ok, ska återgå nu...
 
Gårdagens minisemla. Den var god!


Hemtenta och skridskor

Sitter med hemtenta igen. Det rullar på sakta. Hinner bli frusen innan jag får ihop någon lämplig text...!
 
Förra veckan åkte jag och en gammal teamkompis skridskor! Vi hade pratat om det ett tag så det kändes skönt att äntligen få ihop det med dag o tid. Dock trodde vi det var inomhus, men icke, plus en massa hockey eller bandykillar. Så vi valde att åka på bandyplanen ute istället. Men solen kom fram och det var mysigt! Fast vi kände oss ostadiga...! Och isen var sträv, jag som är van vid inomhus-is. Huvudsaken är att vi hade kul och fick tid att ses!
 
 
 
Jag har äntligen klippt mitt långa hår! Så skönt att ha det lite kortare nu och fräschare. Vet inte hur många som kommer märka att jag klippt håret, men huvudsaken är att jag känner att det är kortare och lättare! :)


Hej hej

Oj då, nu var det ett tag sen jag skrev här.
Kan uppdatera att mitt ögonlock som blev inflammerad lyckades jag kurera intensivt med kolloidalt silver i ett par dagar och svullnaden minskade drastiskt! Så på fredagen när jag åkte till Globen så hade ögonlocket hunnit bli någorlunda normalt igen.
Märker att jag har lite lite kvar av inflammationen, men det mesta är borta! :D
 
Hade en vän från Japan över samma helg som EM, och hon fick uppleva det värsta av svensk vinter: snö HELA dagen blandat med regn ibland, och SLASK! Värre kunde det ju inte bli?! Så jag sa till henne att nu kan hon komma när som helst till Sverige, för hon har överlevt detta väder i 2 dagar!
 
Vi hade kul, det var längesen vi sågs sist och jag fick guida henne lite här och var. Vi åkte till Kaknästornet för att hon ville dit och tyvärr såg man inte alls så mycket, men ännu en orsak för henne att komma hit igen.
 
 
 
Sen dess har jag varit i Västerås, pluggat så ofta jag orkat. Men också slagits av väldans stark menstruell migrän i fredags... Jesús fick massera mitt huvud länge för att jag ens skulle orka göra något, så ont hade jag... Stackarn, hade kommit hem från jobbet, handlat också, och det första han fick göra var att ta hand om mig. Hatar migrän... Så inget fredagsmys var det..
Men på lördagen firade vi Bennifer! Det var kul att träffa henne, nu när vi går olika inriktningar hinner vi inte ses.
 
Den senaste tiden har vi haft sol!! Det är så underbart! Jag blir så glad och pigg av solen, helt otroligt hur mycket jag påverkas, men jag antar att många är som jag, påverkas av solljuset. Kanske för att vi bor på norra jordklotet?
 
Just det, har testat Marabous nya Japp-chokladkaka. Den var inte så märkvärdig, eller så börjar jag gå ifrån dessa söta smaker? Men det var bra att jag provade den iaf, nu vet jag hur den smakar.
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!