Lugn dag

En lugn dag för en gångs skull. Skjutsade pappa till Arlanda imorse, solen strålade men det var bara 7 grader varmt ute...! Har börjat vänja mig vid vår nya bil, en Toyota som är så lätt att det är svårt att köra den. Är man van vid en gammal Mercedes så blir en sån lätt Toyota svårhanterlig. Men jag har börjat vänja mig nu, trodde inte det skulle gå så fort. Det var en kort bilkö vid utfarten från motorvägen, konstigt nog... Antar att alla behövde ta den vägen nu när en annan väg är avstängd. Det blev så varmt i bilen pga solen.

Har sen bara chillat, tvättat en hög kläder och tagit ur disken ur maskinen, gått med Mio och sånt. Men det är bra, jag kommer nog inte ha många fler av dessa lugna dagar kvar snart.


Förmiddag=konståkning

Hela förmiddagen så jobbade jag. Det var kul, jag var morgonpigg för första gången på väldigt länge. Däremot avtog det varje gång jag hade paus. Så jag var nog egentligen trött pga lite få timmar sömn, men det gick bra. Det var kul att träffa alla igen efter en vecka.
När jag kom hem var jag fortfarande igång, tills jag efter någon timme kände hur tröttheten omslöt mig. Var tvungen att ta en liten siesta.

Jesús kom förbi, vi kollade klart på filmen vi bara såg till mitten pga dålig DVD-skiva (repig och allt, lånad från biblan). Men blev avbrutna för han behövde fixa lite med en hemsida som han jobbar med. Slutligen kollade vi klart på den.

Nu väntar middag. Börjar bli hungrig.


Dags att åka hem

Ja, idag ska jag åka tillbaka till Sthlm för att jag ska jobba tidigt imorgon i ishallen. Idag är det faktiskt soligt! :D


Regnet fortsätter...

Igår åkte Jesús hem till Sthlm. Han åkte direkt och jobbade. Dagen innan så hade det också regnat, dvs onsdag. På onsdag tog vi en annan väg in till stan. Den var lättare och gick fortare, tror jag.
Och igår torsdag åkte han för att jobba. Jag skulle vara själv för första gången i Västerås. Eftersom vi hade vaknat tidigt, blev jag tidigt trött. Jag åkte hem, tog en tupplur och sen såg jag en film.

Trots att fastigheten har 11 plan och flera rum, så har jag inte sett folk gå in och ut därifrån. Det är typ dött... En kille knackade för att låna internet, som jag inte har, så han fick kolla sin mail via min mobil, dvs internetdelning. Han var utbytesstudent från Tyskland.
Men utöver det har vi inte sett eller mött folk i fastigheten. Bara hört dörrar öppnas och stängas, några få gånger.

Idag, första fina dagen, med mycket sol, och nu sitter jag inne och kollar på ännu en regnskur... Denna sommar asså... Idag var det ju så fint väder, men så regnar det nu på eftermiddagen.

Vad gäller Västerås så gillar vi den redan mycket. Det finns folk, men inte för mycket, folk är trevliga och lite mer öppna än i Sthlm, själva staden är inte alltför stor, dvs man kan ta sig fram gående, det är inte så långt till Sthlm om man behöver ta sig hem någon gång. Båda vi är positiva till Västerås hittills och det ska bli kul att få bo här några år framöver :)


Första dagen :)

Vi gick hela vägen till stan, det tog kanske 30-45 min. Men det var bra, man hann se lite av Västerås. Väl framme så gick vi för att skaffa busskort, fanns några alternativ så vi testade två olika för att se hur mycket vi behöver busskort i en månad. Därefter blev det upptäcksfärd i stan. Vi gick runt överallt. Vi hade gått oavbrutet i några timmar tills hungern tog oss.
Någonting vi hade glömt var: tandkräm. Av alla saker så glömde vi förstås tandkräm så vi kunde inte borsta tänderna. Så vi gick och köpte tandkräm. Jag letade efter små handdukar till kök och badrum och även småskedar för våra var så stora...
Handdukarna hittade vi, men inte små skedar. Så det blev lite inköp och sen gick vi till stadsbiblioteket. Där lånade vi ett par filmer och sen satte vi oss i eftermiddagssolen i parken utanför biblan. Det hade regnat hela dagen, så vi blev glada för lite sol.

 

 



Flytten till Västerås

Den blev försenad en dag, men vi kom iväg trots allt, sent på måndagskvällen. Jag fick med mig mer saker än vad jag trodde, när jag la in allt i bilen så blev den nästan full...! Det var nästan så att inte Jesús fick plats med sina saker, inte för att han hade så mycket med sig, men vi fick trycka in dem i bilen. Tur så är det bara en timme till Västerås och det gick fort att komma fram. Men innan vi åkte till lägenheten så gick vi och handlade lite i ICA precis utanför stan, åt middag på Max och sen åkte vi till lägenheten.

Vi tog ut allt, trots att vi var 4 så fick vi springa upp och ned ett par gånger innan vi fick ut allt ur bilen. Mamma behövde åka tillbaka snabbt för att hinna hämta Nicky, tyvärr så hann hon tydligen inte, när jag pratade med henne senare.

Vi två blev kvar, vi började genast torka ur kyl och frysen så att vi kunde lägga in maten. Sen blev det städning, packa upp allt utom kläder och vi kunde inte lägga oss förrän 12 ungefär. Trötta men glada att allt gick bra ändå la vi oss och sov.

Såhär smutsig var spisplattorna. Obs, extern spis....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!