Värme och regnkaos

Den senaste tiden har vi haft det varmt, lite varmare än vad jag är van vid att ha här i Sverige. Det är liksom så skönt och behagligt även om klockan är midnatt! Det är ju bara för underbart! Så när jag går med Mio sent på kvällarna så är det verkligen skönt, inte för varmt, inte för kallt.
 
Måste dock nämna söndagens åskoväder. Det var helt otroligt! Det hade regnat lite på förmiddagen, men när det slutat regna gick jag till tåget. Skulle åka till stan för att träffa Therese och Johanna. Missade tåget för att jag väntade på Johanna, så fick sitta där i 20 min till. Helt okej för min del iofs.
När tåget väl kom och vi började rulla så började det småregna såg jag från fönstret. Men ju längre in mot stan vi åkte så ökade regnet markant! Halvvägs så var det rena regnstormen! Skulle man ut i det här blir man blöt inom en sekund, så mycket regnade det! Jag brukade jämföra regnmängden med en vanlig dusch när jag var liten, och det här var minsann mer än en vanlig dusch! Så började det blixtra till några gånger och därefter hörde man åskan. Men när vi var vid Karlberg så blixtrade och åskade det samtidigt.
 
Vi hann kliva av pendeln och jag blev som sagt inte blöt alls. Men regnovädret fortsatte och precis när jag gått upp för trapporna till väntsalen säger de i högtalarna att samtliga pendeltåg slutat åka för att det blivit strömavbrott här och var på banorna. Jag hann alltså precis gå av ett tåg innan det stannade till helt.
Vi tre fick vänta ut det värsta på olika håll, ringde Johanna för att se om hon kanske satt fast i ett tåg, tack o lov var hon fortfarande hemma. Therese väntade också med att gå ut. Efter någon timme blev det lugnare och vi kunde börja samlas igen. Vi skulle mötas kl.13, men det slutade med att vi blev samlade först ett par timmar senare.
 
Men jag slapp bli blöt eller få en blixt i mig, så jag var ändå nöjd. Tur i oturen.
 
Åt denna goda glass förra veckan:
 
Innan regnovädret:
 


Sommar sommar

Oj nu var det ett tag sen jag skrev något här.
 
Har haft lite fullt upp då föräldrarna reste bort ett tag och jag fick ta över hemmet och dess grejer som behövde tas hand om. Jag har också jobbat på YFU som vanligt, det går sakta men säkert framåt.
 
I helgen var Jesús och jag äntligen iväg till Göteborg! Vi fick en rundtur i staden på fredagen av en riktig guide, på lördagen gick vi på Liseberg och söndagen tog vi det lugnt och sen åkte vi hem. En weekend men en bra en.
Vi hade fint väder, så varmt! Men är det sommar så är det. Och jag hoppas det håller i sig för jag vill hinna sola lite. Jag är ingen tjej som solar, förstår egentligen inte varför alla gillar att sola, tycker det är jättetråkigt. Men känner att jag är lite väl blek i hyn att jag borde sola några få timmar för att bli lite mer mänsklig.
 
Jag tänker mycket på framtiden, lite för mycket om jag ska tycka. Jag vet inte varför jag tänker så mycket på framtiden, jag vill ju leva i nuet. Men ibland kan jag inte låta bli att oroa mig för vad som kan hända om ett år exempelvis. Då är jag klar med plugget, vad händer sen? Försöker intala mig själv att det kommer att lösa sig, det kommer att fixa sig och om det inte gör det med en gång så kommer det väl fixa sig senare? Ändå oroar jag mig. Jag hatar att vara en person som oroar sig. Jag vill sluta vara en orolig person. Har så lätt att oroa mig. Varför? Kanske påverkad av mamma som är en person som alltid oroar och stressar?
 
Förra veckan gick Jesús och jag på bio och kollade på How To Train Your Dragon 2. Den var bra, bättre än vad jag hade förväntat mig. Men en grej i filmen tyckte jag var lite väl mycket för filmen. Tyckte inte de skulle göra det på det sättet, de kunde ha gjort samma grej men inte så grovt... Annars var den bra.
 
Liseberg, vi åkte inte Helix till slut, för lång kö hela dagen..!
 


Fotbolls-VM är över

Igår var det finalen. Synd, så synd att TV4 hade sändningen... Man missar ju så sjukt mycket när reklamerna går.... Det är det som är mest synd. TV4 kunde lika väl tagit Bronsmatchen så att finalen gick att se i sin helhet! Var försvann Shakira? Var försvann allt som hände både före och efter matchen?? Så tråkigt!!!
 
Matchen i sig var okej. Båda lagen hade inte riktigt bollen på sin sida verkar det som efter flera målchanser, men så är det ibland. Trodde Tyskland skulle slå Argentina ganska tidigt, men det verkar som att båda lagen tänkt igenom det här riktigt ordentligt så att matchen inte skulle vara så lätt.
 
Men är glad att Tyskland vunnit, de var nog bäst som lag under hela VM:et. Nu när det är över är det dags att ta tag i andra grejer. Typ fixa vår trädgård som behöver rensas på massa ogräs...
 
Idag ska jag till YFU-kontoret och jobba.
 
 


härliga juli!

Äntligen sommarvärme och sol! :D
Har längtat efter det här nu väldigt länge! Och Jesús har precis gått in i semesterveckorna. Han timade in semestern precis lagom till solen och värmen! Så vi ska hinna umgås lite mer, inte bara kvällar och helger.
 
Jag har äntligen fått slut på detox. Höll på med det i 20 dagar, kissade som en galen hund.... Behövde gå på toa flera ggr på ett par timmar kändes det som... Aldrig mer... Vet inte om jag känner större skillnad, men märkte att jag blev mindre sötsugen under tiden.
 
Vad gäller Faith in nature schampo och balsam så är jag lite osäker. Känns som att jag tappar mycket hår när jag duschar och även efter duschen... I början så kände jag skillnad, kändes som att håret blev friskare och lättare. Men nu märker jag inte så stor skillnad. Mitt hår blir lika snabbt smutsigt som när jag använde andra schampon. Men kommer väl använda det här ett tag till eftersom jag köpt det. Får se om det blir bättre eller om jag tvingas sluta med produkterna.
 
Nicky och jag har börjat med krom-tabletterna. De ska minska sötsug och kolhydratintaget. Båda vi är sötsugna och äter mycket kolhydrater. Jag har fått med honom att ta tabletterna med mig. Så får vi se om det blir någon skillnad.
 
Snart är fotbolls-VM över också. Blir spännande att se vilka lag som kommer vidare efter semifinal och vilket lag som till slut vinner.
Nu ska jag springa o duscha.
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!