Jag har en biljett!!!

När man får veta att ens favoritband kommer till ett "avlägset" land som Sverige, då är lyckan så stor att man inte vet hur stor.
Jag fick veta i förra veckan att ONE OK ROCK, som jag har följt och älskat ända sedan deras första singel (major debut i Japan), ska komma till Sverige!
De har gjort många konserter utanför Japan, men trodde seriöst inte att de skulle komma hit! Jag förstår om de åker till Tyskland eller England osv för att där finns det mer folk och säkert fler fans. Men så kommer de hit!!!
 
Idag kl.10 var jag beredd med att köpa min biljett. Ticnet strulade några ggr så det slutade med att jag köpte hos Tickster. Gick lika bra och jag har min biljett!! :D
Även om det är långt kvar, 10 dec, så kan jag redan nu ladda upp med deras musik i öronen! Deras musik är så bra att allt i min omgivning försvinner så fort jag sätter på musiken.
 
Jag har sett dem live en gång tidigare, i Japan och det var väl precis efter att de börjat släppa album osv, de var fortfarande nya, så de spelade på ett litet ställe. Då var de bra, nu är de flera ggr bättre och säkrare. Ska bli så spännande att se!!
Det skulle vara underbart om man kunde träffa dem off-stage, men det är en dröm. Försöka kan man ju ;) hehe
 
 


Uppdatering

Ojoj, det var ett tag sen jag uppdaterade märker jag.
Jag har inte haft så mycket tid eller ork. Men mycket har hänt!
 
YFU var för första gången med i Pride Parade i Stockholm och jag gick med! Det var jättekul och jobbigt och härligt allt på en gång! :D Verkligen så glad att jag gick med för det är en upplevelse att uppleva! Har aldrig blivit så skådad av så många människor på samma gång. Men konståkaren inom mig väcktes vid liv och jag bara hoppade igenom paraden med världens största leende och presenterade YFU i alla håll och kanter till de som stod och kollade på paraden. Jätteroligt! :D
 
 
 
Vi har även haft mycket jobb på YFU den senaste tiden för att kunna hitta värdfamiljer till de sista studenterna. Det har varit tufft och de två sista studenterna fick värdfamiljen precis innan de kom hit. Glädjen när man når målet är otrolig. Och man ska aldrig ge upp!
Jag är jätteglad att jag tog tillfället att jobba på YFU kontoret den här sommaren!
 
Denna vecka har vi haft läger i ishallen. Jag tog på mig skridskorna efter en hel sommars uppehåll. Men eftersom jag hade ganska många pauser så klarade sig mina fötter utan större problem och det gick bra. Det jag minns bäst är all kyla. Det var så himla kallt i ishallen och det enda jag gjorde var att frysa kändes det som. Men utöver kylan så var det verkligen kul att jobba igen! Även om man får tjata på samma grejer till åkarna så lärde sig alla och utvecklades under veckan och det var jag mest nöjd med!
Kommer att jobba till augustis slut, sen åker jag tillbaka till Västerås för mitt sista läsår där.
 
 
 
Helt annan sak, jag har nu sen den här sommaren börjat använda menskopp. Jag hade hört talas om det tidigare men har inte orkat eller känt att jag velat testa. Men beställde till slut en menskopp, Me Luna. Skillnaden med denna kopp och andra är att den här har en rund knopp längst ner. De vanliga menskopparna har en pinne som man kan klippa av i önskad längd, men jag är glad att jag valde Me Luna för den knoppen går lättare att få tag i än om det skulle varit en rak pinne.
 
Jag får fortfarande böka och kämpa lite med att ta in och ut den, men när jag väl använder den är det så mycket lättare och fräschare än att använda tampong eller binda. Som alla andra som recenserat menskoppen håller jag med, det är verkligen ekonomiskt, fräscht, känns inte, enkelt när man väl kan det, och bra för kroppen.
Vad mer behöver man övertalas med? :P hehe
 
 
Igår gick Jesús och jag på bio, vi såg Guardians of the Galaxy. Filmen var så bra! Det var över förväntan, men så är det ju Marvel som gjort den, så egentligen inte så konstigt. Men jag gillade verkligen filmen! Hade massor av oväntade inslag och var lite annorlunda mot den vanliga filmscenerna som man är van vid. Verkligen en film jag rekommenderar att se! Har allt! Komedi, action, sci-fi, lite kärlek och spänning.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!