Ja här är det tenta igeeeeen!

Haha, när jag tänker tillbaka på inläggen här i min blogg så är väl de flesta inläggen om tentor?? Ja, här sitter jag med en ny igen, på samma visa, från att vara fett stressad och nästan svårt att ens få hjärnan att tänka klart, till att jag äntligen har fått lite lite flyt i skrivandet efter en halv dag av hårslit.
 
Jag fick ringa Jesús och få lite inspiration för jag satt fast, jag satte fast mig själv i en komplicerad nivå istället för att tänka så simpelt som möjligt. Så efter att ha skrivit en halv sida så inser jag att nej, det är nog inte riktigt så jag ska skriva tentan. Så jag läser om uppgiften flera gånger o även lärarens ytterligare instruktioner om tentan, och ger upp, tar bort allt o får börja om på nytt. Det var då jag ringde Jesús. Han är i Sthlm nu.
Och äntligen kom jag väl igång lite. Men har mycket kvar att göra...
 
Jag gick ändå ut idag, tog tillfället med att gå ut en sväng för att handla lite mat o solen sken utan några hinder från moln. Eller det fanns inga moln, på hela dagen, molnfritt! Kände att jag behövde lite D-vitaminer och frisk luft.
 
Igår hade Josefine, Bennifer o jag en skön lördagkväll, med tacopaj och brownies! Så gott det var o vi snackade om massa saker. Det var skönt att helt koppla bort plugget en stund för att faktiskt umgås, socialisera med vännerna! Känns som vi bara ses över skolan o sen sitter vi som mullvader inomhus för att plugga, och så hinner vi inte umgås som vänner så mycket. Kanske därför vi oftast brukar stå o snacka i en timme innan vi går skilda vägar hem..!
Det var iaf mysigt o jag var glad att det blev av trots att jag hade varit stressad över att inte ha hunnit göra något på tentan o på inlämningsuppgiften till distanskursen (som btw ska vara klar på tisdag såg jag..!!).
 
 
Ser att jag inte skrivit något om Jesús födelsedag! Han fyllde år i tisdags och vi gick på bio kl.15 på dagen, bara vi i salongen! Vi såg Thor 2, den var bra! Eftersom det bara var vi två där så kunde vi sitta hur vi ville, snacka lite högre än vad man brukar göra i bio och skratta högljutt osv. Det var verkligen skönt haha. Jag hade dock extrem huvudvärk resten av dagen, men efter lite vila så lagade jag en av hans favoriträtter och gav honom presenten som jag hade beställt över internet. Han var jättenöjd med dagen och tyckte det var en jättebra födelsedag. Jag är glad att han blev så glad o nöjd, för själv kände jag mig lite otillräcklig med huvudvärken. Huvudsaken att han blev glad o nöjd så jag är också nöjd över hur dagen blev för honom och oss :)
 
Dags att återgå till tentan iaf. Hoppas jag kan börja göra inlägg som inte relateras till skolan! :P
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!