Sakta framåt..

Andra heldagen jag sitter med tentorna, notera: heldag.
Igår var det fint väder och det uppmuntrade till en energirik dag. Visst, jag var faktiskt ganska trött igår och det gick långsamt med tentan. Men jag blev faktiskt klar med en av tre :) Eller, ja, texten är nedskriven, nu ska den läsas om och göras bättre om det behövs osv. Men jag känner lite att jag inte orkar lägga ner mer tid och energi på den, för det tar så mycket och det känns som att just nu lever jag BARA för tentorna, inget mer typ.
 
Igår började jag att kolla på filmen "The Great Gatsby". Jag har velat kolla på den enda sen jag såg trailern på bio för första gången innan sommaren, men det blev aldrig av. Sen hade jag den nedladdat men hittade aldrig tid till att se den. Nu är det nog ganska bra tillfälle att ha en film vid sidan av tentorna. Jag har inte sett klart den, den är trots allt över 2h. Lite synd att jag inte kan se den i ett svep, det är ju Baz Luhrmann som regisserat den och hans filmer är bäst att se i ett svep! Men ja, jag är glad att jag ens börjat se den.
 
Idag håller jag på med tenta nr.2, den är nog också snart klar, det känns inte som att jag kan bidra med så mycket mer på den. Så därför har jag hunnit dammsuga lägenheten (som inte dammsugits på flera veckor...) och så kunnat snacka i telefon med Jesús. Idag är en sån där mulen dag och jag behövde till o med tända en av lamporna för att det inte skulle vara så himla mörkt inomhus. Och idag känns det verkligen som att jag bara lever för tentorna... Jag har inte ens tid att ta en promenad ute känns det som :( så istället öppnade jag ett av de stora fönstrena så att luften kunde bytas ut. Det är iaf inte kallt ute, 17 grader är bra för att vara höst.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!